Assessment/grading
На овом месту се могу преузети Правилници о формирању коначне оцене за предмете на студијском програму:
ПО АКРЕДИТАЦИЈИ ИЗ 2018:
| Р.бр | Шифра | Предмет | |
| 1. | СЕИ-I-1 | Медицина и друштво | |
| 2. | СЕИ-I-2 | Биологија | |
| 3. | СЕИ-I-3 | Анатомија | |
| 4. | СЕИ-I-4 | Физика | |
| 5. | СЕИ-I-5 | Медицинска информатика и менаџмент | |
| 6. | СЕИ-I-6 | Физичко васпитање* | |
| 7. | СЕИ-I-7 | Основи опште и аналитичке хемије | |
| 8. | СЕИ-I-8 | Медицинска статистика | |
| 9. | СЕИ-I-9.а | Енглески језик | |
| СЕИ-I-9.б | Прва помоћ | ||
| 10. | СЕИ-I-10 | Патофизиологија | |
| 11. | СЕИ-I-11 | Медицинска физиологија и биохемија | |
| 12. | СЕИ-I-12 | Органска хемија | |
| 13. | СЕИ-I-13 | Социјална медицина и хигијена | |
| 14. | СЕИ-I-14 | Вештина коминикације | |
| 15. | СЕИ-I-15.а | Увод у лабораторијски рад | |
| СЕИ-I-15.б | Нејонизујуће и јонизујуће зрачење | ||
| 16. | СЕИ-I-16 | Стручна пракса 1 | 
ПО АКРЕДИТАЦИЈИ ИЗ 2013:
| Р.бр. | Назив предмета | 
| 17. | Микробиологија са паразитологијом | 
| 18. | |
| 19. | |
| 20. | |
| 21.а | |
| 21.б | |
| 21.в | |
| 21.г | Дијететика | 
| 22. | |
| 23. | |
| 24. | |
| 25. | Микробиологија воде и намирница | 
| 26. | Хигиjeнa исхрaнe | 
| 27.а | |
| 27.б | Квалитет рада у здравственим установама | 
| 27.в | |
| 28. | Лeтњa стручнa прaксa пoслe друге гoдинe | 
| 29. | |
| 30. | Сaнитaрнa тeхникa | 
| 31. | |
| 32.а | |
| 32.б | |
| 32.в | Епидемиологија болничких инфекција | 
| 32.г | |
| 33. | Општа токсикологија | 
| 34. | |
| 35. | |
| 36.а | Аналитичке методе у испитивању хемијских контаминаната у храни | 
| 36.б | |
| 37. | Стручнa прaксa | 
| 38. | Лeтњa стручнa прaксa пoслe треће гoдинe | 
| 39. | Зaвршни стручни рaд | 
 
						 
						




